Perlukah ?

Assalamualaikum dan hai awak semua yang cantik dan kacak!

Entry kali ni bukan pasal apa-apa pun tapi cuma nak tanya ajelah. Kalau saya nak sambungkan semua cerpen , mini novel, pantun dan sajak di wattpad boleh tak? Atau perlu bagi saya publish di blogjugak ? Hm.. hm... maybe you gaiss boleh skodeng acc wattpad @farahnadialee disana ya? Atau,.. atau... whatsoever! tak tahu nak cakap apa. Oh, ya.. sebelum ni saya nak beritahulah bahawa Cerpen : Abang Ipar Kaya and My Bubbly Boo sudahpun ditukar tajuknya kepada Suamiku Abang Ipar Kaya di wattpad atau di website Penulisan2u.com atas tajuk Jodohku Abang Ipar?. Okey, ni baru nak bagitahu ni.... Abang Ipar Kaya pada asalnya cerpen telah diupgarde ke versi novel.

nak publish satu per satu bab macam kat wattpad di sini atau tidak? Kalau nak .. saya dengan senang hatinya akan publish disini.

Sekian, terima kasih.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan